Foto Syl voor site_edited.jpg
Foto Syl voor site_edited.jpg

press to zoom
Foto Syl voor site_edited.jpg
Foto Syl voor site_edited.jpg

press to zoom
1/1

De afgelopen jaren heb ik als zelfstandig communicatieprofessional bij verschillende opdrachtgevers diverse opdrachten gedaan. Op het gebied van o.a. contentmarketing, veranderings-, marketing- en congres-communicatie. Zowel intern als extern. De veelzijdige aspecten van het communicatievak dus!

Essentieel voor mij bij mijn opdrachten: 

 

Plezier

Goed werk leveren gaat makkelijker als er plezier gemaakt wordt! Het zorgt voor een goede sfeer, wat weer leidt tot creativiteit, actie en betere samenwerking met collega's en externe partijen. 

 

Aandacht

Oog & oor hebben voor collega's, betrokkenen en opdrachtgever. Voor hun successen, vraagstukken en struikelblokken. En zeker ook voor de mens daarachter. Dan wordt vaak snel duidelijk wat er echt speelt, welke wensen, behoeften en vraagstukken er zijn in de organisatie. En daarmee voor communicatie. Waar nodig vertaal ik het naar een helder en concreet communicatieplan. 

 

En: actie!

Plannen, oplossingen en ideeën zet ik om in plannen, teksten en communicatiemiddelen: aansprekend, kostenbewust en actiegericht. 

 

Goede relatie

Veel waarde hecht ik aan een fijn contact met mijn opdrachtgever. Een startgesprek, waarin we duidelijk verwachtingen uitspreken, vind ik daarom erg prettig. Dat geldt ook voor een kop koffie tussen de bedrijven door, om de voortgang te bespreken. En natuurlijk een eerlijk en duidelijk gesprek aan het einde van de opdracht.