Sylvia aan de ijssel - juli 2017
Sylvia aan de ijssel - juli 2017

press to zoom
Foto Syl voor site_edited.jpg
Foto Syl voor site_edited.jpg

press to zoom
IMG_7789
IMG_7789

press to zoom
Sylvia aan de ijssel - juli 2017
Sylvia aan de ijssel - juli 2017

press to zoom
1/3

Ik ben Sylvia Peet. Vrouw, moeder, geliefde, dochter, zus, vriendin. Ik heb het leven lief en verlang ernaar om volledig tot ontwikkeling te komen, steeds dichterbij mijn kern, ziel en bedoeling te komen. Leven vanuit mijn innerlijke kracht en hart is de uitnodiging en belangrijkste drijfveer hierbij.

 

De kunst van leven 

De kunst van leven brengt het in stroomversnelling. “I want something good to die for, to make it beautiful to live”. Deze prachtige zin van Queens of the Stone Age triggerde mij ontzettend de afgelopen jaren. In alles voel ik dat ik ‘something good’ heb gevonden. Voor dit moment in ieder geval. Want ik heb ook geleerd dat het leven is wat het nu is, niet wat het morgen misschien eventueel zou kunnen zijn. De kunst van leven is een geweldige reis voor mezelf. Een reis waarmee ik veel andere krachtige vrouwen hoop te inspireren om ook op zoek te gaan naar dat ‘something good’.

 

Geluk!

Erg gelukkig word ik van mijn grote liefde, onze twee prachtige dochters en kat Loeder. Van ons heerlijke huis in het Havenkwartier, van de inspirerende vrouwen in mijn leven en van op avontuur gaan. Ik vind het snel gezellig, gebruik vaak teveel woorden, ben gemakzuchtig (efficiënt vind ik zelf :-) en heb een tijdschriftenverslaving. Nou ja, misschien ook wel een voor notitieboekjes (hoe fijn; een nieuw mooi boekje, om mooie teksten en quotes in te schrijven). En over geluk gesproken: een precies goed gemaakte koffie, in de zon op ons dakterras: niks meer aan doen.